Breakie #6: Booon

Na een nacht met meer muggen ín dan buiten de klamboe is het weer tijd voor ontbijt. Om logistieke redenen is Booon de beste plek hiervoor. We (Joost) slapen namelijk uit, Joost moet nog op en neer naar huis om om te kleden, en we gaan vandaag naar Amsterdam. Hiervoor staan Jac en Marianne om 11 uur op de stoep om ons op te halen. Een ontbijtje op de stoep er tegenover is dus wel zo handig.

Ik bestel het relax ontbijtje (met yoghurt & granola, een pain au chocolat, een ei, koffie en jus d’orange) en Joost een klein(er) ontbijtje (met een croissant, ei, koffie en jus d’orange). Het is (onverwachts) lekker weer en daar heeft de twee-koppige bediening niet helemaal op gerekend. Als er ook nog een grote groep net voor ons bestelt, resulteert dit in een ontbijt wat in 3 keer gebracht wordt. En geen mosterd na de maaltijd, maar eitjes na de ontbijtjes.. Een uur nadat we besteld hebben (en er inmiddels ook nog specifiek om gevraagd hadden) waren die eitjes er nog steeds niet. Gelukkig betaalden we daardoor niet €19 maar €16, een prima compensatie.

Jammer van de bediening en de eitjes, want het ontbijt was verder heerlijk! Joost (nog hongerig) had nog een breaker en dus konden we uiteindelijk toch nog met gevulde buikjes de auto in. Op naar Amsterdam!

Booon
Poveniersstraat 33 Rotterdam
http://www.caffebooon.nl

Plaats een reactie